Van’da kaçakçılığa 43 gözaltı

Van’da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 43 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 4-10 Ağustos’ta kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında 36 ayrı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 5 bin 130 paket kaçak sigara, 11 elektronik sigara, 3 kilogram nargile tütünü, 2 cep telefonu, ruhsatsız tabanca, 8 mermi, 56 kilogram çay ve 287 muhtelif kaçak eşya ele geçirildi.

Gözaltına alınan 43 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Related Posts

İşçiyi silahla vurdu, ifadesi ortaya çıktı: Adana’da dehşet

Adana’da belediye su ve kanalizasyon idaresine ait şantiyede görev yapan işçi Ahmet A.’yı silahla vuran amir T.A. ifadesinde, “bir anlık sinirle vurdum” iddiasında bulundu.

Bakan Yumaklı duyurdu: Barajlarda sorun yok

Sındırgı’daki 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bölgedeki barajlarda sorun tespit edilmediğini duyurdu.

Bakan Göktaş, Nikah Törenine Katıldı

Bakan Göktaş, Bingöl’de evlenecek genç çiftin nikahına katılarak mutluluk diledi.

Futbolcu, sevgilisi ünlü modeli merdivene bağlayıp işkence etti

Brezilyalı model ve sosyal medya fenomeni Jannah Nebbeling, Paraguaylı futbolcu sevgilisi Jorge Báez tarafından üç yıl boyunca maruz bırakıldığı fiziksel, psikolojik ve cinsel şiddeti ifşa etti. Nebbeling, Báez’in onu aylarca eve kapattığını, merdivene iple bağladığını ve bilinci kapalıyken cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

Sekiz Avrupa ülkesi İsrail’in Gazze’yi işgal kararını kınadı

Aralarında İspanya, İrlanda ve Norveç’in bulunduğu 8 Avrupa ülkesi, ortak mektupla İsrail’in Gazze kenti dahil “işgalini ve askeri saldırıların yoğunlaştırılmasına ilişkin” kararını şiddetle kınadı. İspanya, İrlanda, Norveç, Portekiz, Slovenya …

Caner Erkin hızlı başladı

Sakaryaspor’un yeni kaptanı Caner Erkin, Bandırmaspor karşısında ilk maçında kırmızı kartla sahadan atıldı ve sezona olaylı bir başlangıç yaptı.