Vali Çelik, Şemdinli’de şehit ailelerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyetle Şemdinli ilçesine bağlı Çalışkanlar köyü Kepenek mezrasında şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Çelik, şehit babası ve kardeşi olan Cebeli Keskin ile Muzaffer Keskin ve aileleriyle görüştü. Şehit Mehmet Sait Keskin ile Cemal Keskin’in babası Cebeli Keskin ve Şehit Sami Keskin’in babası Muzaffer Keskin ile samimi bir ortamda sohbet eden Vali Çelik, aziz şehitleri dualarla andı. Gerçekleşen ziyarette Vali Yardımcıları Recep Gündüz ve Orçun Cüneyt Zor, Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar ve kurum temsilcileri yer aldı.

Vali Çelik, daha sonra Şemdinli Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez’in vefat eden babası merhum Kutas Bilmez için düzenlenen taziye programına katıldı. Şemdinli Moda Mahallesi’ndeki taziye ziyaretinde merhuma Allah’tan rahmet dileyen Vali Çelik, Bilmez ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. – HAKKARİ

Related Posts

Kuru yemişçide kilolarca böceklenmiş ürün imha edildi

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilgili birimlerle birlikte gıda denetimi gerçekleştirdi. Denetimde merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi’nde bulunan Musko Erciyes Kuruyemiş isimli işletmede böceklenmiş ürünler tespit edildi. Bunun üzerine el …

AKP iddiaları gölgesinde Özlem Çerçioğlu’nun 3 yıl önceki sözleri gündemde

AKP’ye geçeceği iddialarına sessiz kalan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, 2022’de AKP’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yönelik “Hakkımı helal etmiyorum” sözleri yeniden gündeme geldi.

DEM Parti’den komisyon açıklaması: “Sen-ben” kısır döngüsüne düşülmesin

DEM Parti’den dünkü komisyon toplantısı sonrası açıklama geldi.

Evi bastı, kayınpedereni öldüresiye dövdü: Antalya’da öfkeli damat dehşet saçtı

Antalya’da evi terk edip babaevine dönen eşinin peşinden giden damat, evde tartıştığı kayınpederini döverek hastanelik etti. Gözaltına alınan damat H.A., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Odatv tarih ve saati öğrendi… Özlem Çerçioğlu tek değil… Rozeti Erdoğan takacak

‘Topuklu Efe’ lakabıyla bilinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AKP’ye geçiyor. Odatv’nin telefonlarını ısrarla açmayan Özlem Çerçioğlu bugün AKP Genel Merkezi’ne giderek resmen partiye katılım sağlayacak.

Türkiye’nin nüfusu belli oldu

Türkiye’nin nüfusu, 1 Temmuz itibarıyla 85 milyon 824 bin 854 kişi oldu.