Edirne’de alev alan otomobilin sürücüsü kayıplara karıştı

İstasyon Mahallesi Olin Kavşağı’nda meydana gelen kaza sonucunda, ismi belirlenemeyen bir sürücü kaldırıma çarptı. Otomobilin çarpma etkisiyle aniden alev almasıyla birlikte, araç hızla yanmaya başladı ve kısa sürede alev topuna dönüştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından sürücü kadın araçtan çıkarıldı ve olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Polis ekipleri, sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmalarına başladı.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan Sırrı Süreyya Önder mesajı: ‘Helalleşmek zor mu hayattayken?’

Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEM Partili Sırrı Süreyya Önder’in cenaze töreninin ardından X hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Şam’da Dürzi silahlı gruplar, ağır silahlarını teslim etmeye başladı

Suriye’nin başkenti Şam’da Dürziler ile hükümet yetkilileri arasında varılan anlaşma kapsamında silahlı gruplar, ağır silahlarını teslim etmeye başladı.

Yeni yargı paketi çalışması: Trafik saldırganlarına ve alkollü sürücülere hapis cezası geliyor

Taslağını Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı yeni yargı paketi üzerinde AK Parti Meclis Grubu’nun çalışmaları sürüyor. İlerleyen Günlerde Meclis Başkanlığına sunulması beklenen teklifte, trafiği tehlikeye sokan ve alkollü araç kullananlara hapis cezası getirilmesi gibi başlıklar yer alıyor.

CHP’li Sav’dan CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e yönelik “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

Özgür Özel’e yumruklu saldırı… Adalet Bakanı Tunç’tan ‘şartlı tahliye’ tepkilerine yanıt: ‘Eski mevzuata göre tahliye oldu…’

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Özgür Özel’e yönelik saldırıyı gerçekleştiren katil Selçuk Tengioğlu’nun tahliye edilmesi hakkında, “2005 yılında AK Parti iktidarları döneminde Türk Ceza Kanunu ve Ceza İnfaz Kanunu tamamen değiştirilmiş; hem suçlara öngörülen cezalar artırılmış, hem de infaz süreleri uzatılmıştır. Ancak saldırgan, bu değişikliklerden önce suç işlediği için eski mevzuata göre cezaevinden tahliye edilmiştir” dedi.

Malatya’da 10 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışan küçük bir çocuğa otomobil çarptı. Çarpma sonucu 10 yaşındaki çocuk yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir