Rusya, Ukrayna’nın doğusuna saldırı düzenledi

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışma devam ederken, Rus güçleri Ukrayna’nın doğusundaki Druzhkivka ve Kostiantynivka kentlerine saldırı düzenledi.

Druzhkivka’daki pazar yerine yapılan insansız hava aracı (İHA) saldırısında çıkan yangın, Ukraynalı acil servis ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Saldırı sonucu birçok dükkanda hasar oluştu, bazı vatandaşlar yanan iş yerlerinden eşyalarını kurtarmaya çalıştı.

Related Posts

Hatay’da 42 düzensiz göçmen yakalandı

Hatay’da bir kamyonetin kasasında 42 kaçak göçmen yakalandı.

Rusya’da 6,3 büyüklüğünde deprem

Rusya’nın Kuril Adaları açıklarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Orman yakmak için benzin aldılar! Mersin’de iki kişi tutuklandı

Mersin’in Anamur ilçesinde kasten orman yaktığı belirlenen Sinan Kedi ve Serkan Yıldız, tutuklandı.

İsrail yine yardım noktasını vurdu, 12 kişi öldü

İsrail ordusu, katliamın yanı sıra açlıkla boğuşan Gazze’de yardım dağıtım noktasına düzenlediği saldırıda 12 kişi hayatını kaybetti, 90 kişi yaralandı.

İklim krizi beynimizi de etkiliyor: Sıcak hava nörolojik hastalıkları tetikliyor

İklim değişikliğiyle artan sıcak hava dalgaları, epilepsi ve demans gibi nörolojik hastalıkları tetikleyerek beyin fonksiyonlarını zorluyor.

Veli Ağbaba’dan grev yasağına sert tepki

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Eti Maden’deki grev kararının Cumhurbaşkanlığı kararıyla 60 gün ertelenmesine sert tepki gösterdi. Ağbaba, grev ertelemesini ‘anayasal hak gasbı’ olarak değerlendirdi ve tüm emekçileri ortak mücadeleye çağırdı.