Akli dengesi yerinde olmayan kişi ‘Cumhurbaşkanı’na hakaretten’ tutuklandı

Avukat Bahadır Şeker: Gözaltına Alınan Kişinin Akıl Sağlığı Şüpheli!

İstanbul’un gözde sosyal medya platformu X’te paylaşılan bir skandal habere göre avukat Bahadır Şeker, gece yarısı yaşanan olayları anlattı. Bir kişinin Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla gözaltına alındığını belirten Şeker, yaşanan olayların aslının çok farklı olduğunu ortaya çıkardı.

“Gece karakola gittim. Bir kişi Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alınmış. Oturduğumuzda işin aslı ortaya çıktı,” diyen Şeker, kişinin anlattığı ilginç detayları paylaştı.

“‘Cumhurbaşkanı ile görüşmeye Kısıklı’ya gittim. Sarıyer’e geçtim, orada yoktu, kendisine durumu anlatamadım’ dedi,” diyerek olayın ilginç detaylarını aktaran Şeker, kişinin akıl sağlığından endişe ettiğini belirtti.

Kişinin gözleri önünde çip olduğunu, bu çip ile herkesi yüz taramayla görebildiğini, ve kendisini yönlendiren başka güçler bulunduğunu iddia ettiğini söyleyen Şeker, “‘FETÖ metö hikâye, hepsi yalan. Asıl burada 3 harflici hocalar var’ diye defalarca tekrar etti” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Akıl sağlığından şüphe duyulan kişinin ifadesinin alınmaması gerektiğini savunan Şeker, “Burada akıl sağlığı ile ilgili ciddi bir problem var, şu anda ifadesinin bile alınmaması gerekir,” dedi. Ancak savcılık tarafından kişinin ifadesinin bile alınmadan tutuklanmaya sevk edildiğini ve hemen tutuklandığını belirtti.

Avukat Bahadır Şeker’in anlattığı olay, Türkiye’nin çeşitli sorunlarına ışık tutarken, adalet sistemindeki bazı eksiklikleri de gözler önüne serdi.

Related Posts

Balkondan düşen bebek ağır yaralandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde binanın 1’inci katındaki balkonda oynarken beton zemine düşen 1,5 yaşındaki Züleyha K., ağır yaralandı.

Motosiklet kazasında yaralanan Metin kurtarılamadı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kamyonla çarpışan motosikletteki Metin Genç (17), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Radarlar görmedi dünya izliyor: ABD’nin hayalet uçakları Pasifik’te

İsrail basını, Amerikan B-2 hayalet bombardıman uçaklarının Pasifik’teki stratejik bir üsse doğru havalandığını duyurdu. Peki bu durum gerçek mi yoksa İsrail’in İran üzerinde yapmaya çalıştığı algı operasyonu mu?

Annesini, babasını ve anneannesini uykuda öldüren sanık hakim karşısında

Adana’da uyuyan annesi, babası ve anneannesini tabancayla başlarına ateş ederek öldürdüğü iddia edilen 27 yaşındaki Serdar Aydın 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle yargılanmaya başladı.

İran’dan geri adım: ‘Uranyum zenginleştirmeye gelecek limitleri görüşmeye hazırız’

İran, uranyum zenginleştirmeye sınırlama getirilmesini tartışmaya açık olduğunu duyurdu. Tahran, İsrail saldırıları devam ederken ABD ile görüşmeyi reddediyor ve E3 ülkelerinin önerilerini bekliyor.

İranlılar İsrail’e meydan okudu: Böylesi görülmedi

İsrail Savunma Bakanı İsrail Katz, İsrail Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve bazı askeri yetkililerle görüşmesinin ardından açıklamada bulundu. Katz, “İran’ın başkenti Tahran’dan nüfusun toplu olarak tahliye edilmesi gerektiğini” söyleyerek İran’a …