Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre yeni yıl için alışveriş yapan Kubilay Aka, mağaza çıkışı gazetecilerin sorularına yanıt verdi.
Yakışıklı oyuncu, “İyiyim, toparladım. Döndükçe kaburgam batıyordu ama daha iyiyim. Sağlık önemli” dedi.
‘OĞLUM’ HEYECANI
Yakın zamanda ‘Oğlum’ adlı dizi ile ekranlara dönecek olan Kubilay Aka, “Çok heyecanlıyız. Güzel ve sert bir hikaye. Niyeti çok güzel, ebeveynlerin çocuklarına nasıl davranması gerektiğini gösteren bir hikaye” sözleriyle, diziyi heyecanla beklediğini söyledi.
“İKİ KEDİYİ DE ALDIK”
Arkadaşlarının ‘Kubi’ diye lakap taktığı 26 yaşındaki oyuncu, meslektaşı Alina Boz’un sahiplendiği yavru kediye ‘Kubi’ adını koyması hakkında konuştu.
Aka, “Alina da ben de çok hassasız hayvanlara karşı. Yolda yaralı iki tane yavru görünce ikisini de aldık. Birini sahiplendirdik, diğerini Alina sahiplendi. Adını Kubi koymuş” ifadelerini kullandı.