Ankara’da yeni yapılan bir binanın kanalizasyon bağlantısı inşaatında göçük; 1 ölü, 1 kayıp!

Polatlı’da İnşaat Çalışmaları Sırasında Göçük Meydana Geldi: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Polatlı ilçesinde, kanalizasyon bağlantısı için gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında inşaat halindeki bir binada göçük meydana geldi. Olayda, 2 işçi göçüğün altında kaldı. Ekipler, bir işçinin cesedine ulaşırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, öğle saatlerinde Şentepe Mahallesi Sena Sokak’ta, inşaatı tamamlanan bir binanın önünde yaşandı. Özel bir firma tarafından yürütülen kanalizasyon bağlantısı çalışmaları esnasında meydana gelen göçük sonucunda, 2 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan diğer işçilerin ihbarı üzerine, polis, itfaiye, sağlık ekipleri ile UMKE ve AFAD bölgeye sevk edildi. Ekipler, enkaz altında kalan işçileri arama kurtarma çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Olayda bir işçinin cansız bedenine ulaşılırken, diğer işçinin kurtarılması için yoğun çaba harcanmaktadır. (DHA)


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan ile Bahçeli bugün görüşecek

Kızıl Goncalar’ın olay yaratan fragmanına tepki yağdı: Başörtüsünü çıkarıp ateşe attı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Yasin Aktay o fotoğrafa niye girdi?

TIKLAYIN – ABD Dışişleri Bakanı Blinken: SDG’nin yabancı üyelerinin ülkesine dönmesi ve grubun Suriye ulusal güçlerine dâhil edilmesi için Türkiye ile çalışıyoruz

TIKLAYIN – Spor yazarları, Galatasaray-Başakşehir karşılaşmasını yorumladı: “Süper Lig’deki bambaşka bir maç olacak”

TIKLAYIN – Baba-oğul Gökçek’lerin “kefen yolsuzluğu” iddiasına suç duyurusu: “Mansur Yavaş ve Köksal Bozan’a iftira atıldı, AKP’ye oy devşirildi!”

Related Posts

Yurttaşlardan, Murat Çalık’ın sağlık durumuna rağmen tutuklu yargılanmasına tepki: ‘İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz…’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle acil tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için yurttaşlar Beylikdüzü Belediye’si önünde oturma eylemi yaptı. Bir vatandaş, “İnşallah Ergenekon ve Balyoz davalarında içeride ölen askerlerimiz gibi olmaz” dedi.

Yeniden dönüyor

FRANSA’nın başkenti Paris’in en ünlü kabaresi Moulin Rouge’un (Kırmızı Değirmen) kapısındaki değirmenin yelkenleri yenilendi.

İsrail’i ziyaret eden ‘Avrupalı imamlar’a Avrupa İmamlar Konseyi’nden kınama

Avrupa İmamlar Konseyi isimli kuruluş, kendini “Avrupalı imamlar” olarak tanımlayan grubun, İsrail’e yaptığı ziyareti kınadı. Konsey’in açıklamasında, “Sözde imamların işgalci İsrail devletine yaptığı ziyaret ve suçlularla görüşmeleri hakkındaki medyaya yansıyanlar bizi şok etti” denildi.

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

2 bin yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı: İskenderiye Feneri’nin temelleri keşfedildi

İskenderiye Feneri’ne ait kalıntılar, 2 bin yıl sonra Akdeniz’in derinliklerinden çıkarıldı. Mısır Turizm ve Antik Eserler Bakanlığı’nın izniyle yürütülen çalışmalara Fransız arkeolog Isabelle Hairy liderlik etti. Proje kapsamında, toplam 22 dev taş …