Bu kadarı pes dedirtti: Ehliyet sınavı için kulağına düzenek taktırmış

Kırklareli Şehit Astsubay Göktan Özüpek MTAL’de Sınav Sırasında Hile Yapmaya Çalışan Öğrenci Yakalandı!

Kırklareli Şehit Astsubay Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ehliyet sınavına giren M.Y.’nin üzerinden sesler geldiğini duyan gözetmen, durumu polise bildirdi. Salona gelen polis ekipleri, kontrolünde, M.Y.’nin kulağına dışarıdan görünmeyecek şekilde yerleştirilmiş kulaklık, kamera düzeneği içeren kauçuk kaplamalı kopya cihazı, sim kart ve ses cihazı tespit etti. M.Y.’nin kulağının içine yerleştirdiği kulaklık çıkarılamayınca hastaneye götürüldü. Kulaklığı hastanede tıbbi müdahaleyle çıkarılan M.Y. hakkında işlem başlatıldı.

Related Posts

Trump’tan ilk ABD’li Papa Prevost’a tebrik

ABD Başkanı Donald Trump, ilk ABD’li Papa Robert Prevost’u tebrik etti.

Trump beklenen açıklamayı duyurdu: Çığır açan bir anlaşma yaptık

ABD Başkanı Donald Trump, “24 saat içinde dünyayı sarsacak olumlu” duyurusunu açıkladı ve “İngiltere ile çığır açan bir anlaşma yaptık” dedi. Trump açıklamasının ardından sözü İngiltere Başbakanı Keir Starmer’e bıraktı. Starmer, ABD ve İngiltere arasında yapılan anlaşmanın iki ülke arasındaki “yakın müttefikliği” yeniden ortaya koyacağını söyledi.

Komisyonda gerginlik! CHP’li Murat Emir’den Hüseyin Yayman’a: ‘Bizi de susturamazsınız!’

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman ile CHP Grup Başkanvekili Murat Emir arasında, komisyon toplantısı sırasında usul tartışması yaşandı. Yayman, konuşmasının ardından usul tartışması başlatmak isteyen Emir’in isteğini reddetti ve konukların konuşmasını istedi. Usul tartışması yapılmadan gündeme geçilemeyeceğini belirten Emir ise “Ekrem İmamoğlu’nu susturdunuz, bizi de susturamazsınız. Ekrem İmamoğlu’ndan korktuğunuz gibi bizden de korkuyorsunuz. Bu Meclisi susturamayacaksınız, hukuksuzluklarınızın altında kalacaksınız” dedi.

Ağıralioğlu’ndan ‘Terörsüz Türkiye süreci’ için referandum çağrısı: ‘Devletin başında devlet geldi, başımıza gelmeyen kalmadı’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, iktidarın “terörsüz Türkiye” olarak adlandırdığı sürecin, şeffaflık ilkesiyle kamuoyuna anlatılması gerektiğini belirterek, “Referandum istiyoruz. Çok seviyorsunuz referandum yapmayı. Millet iradesinin üstünde irade tanımıyoruz. Biz de milletten başka onay merci kabul etmiyoruz” dedi.

Türkiye ile Irak arasında 11 anlaşma imzalandı

Türkiye ile Irak arasında, göç, eğitim, uyuşturucuyla mücadele, afet ve acil durum yönetimi, bilgi ve iletişim teknolojileri, savunma sanayisi, yükseköğretı̇m, metroloji ve hukuk alanında anlaşmalar imzalandı.

Erdoğan’dan Irak Başbakanı Sudani ile ortak açıklama: PKK, FETÖ ve DEAŞ’a karşı mücadelenin sürdürülmesinde kararlılıyız

Erdoğan’dan Irak Başbakanı Sudani ile ortak açıklama: PKK, FETÖ ve DEAŞ’a karşı mücadelenin sürdürülmesinde kararlılıyız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir