Direksiyonu kilitlenen otobüs direğe çaptı

Kepez’te Otobüs Kazası: Sürücü Yaralandı

Trafik kazası, saat 11.00 sıralarında Kepez İlçesi Emek Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya’da aldığı 3 yolcu ile birlikte İstanbul’a doğru yola çıkan Antalya Net firmasına ait yolcu otobüsünün iddiaya göre, Gazi Bulvarı üzerinde direksiyonu kilitlendi.

Sürücü ve yanında bulunan yedek şoförün müdahalesi yeterli olmayınca otobüs önce orta refüje çıktı. Yaklaşık 50 metre boyunca refüjde bulunan ağaçlara çarparak ilerleyen yolcu otobüsü yol ortasında bulunan yol tabelasının ayağına çarparak durabildi.

Kazayı gören diğer sürücü ve vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, çarpışmanın etkisiyle direksiyon başında sıkışan sürücü Aydın Doğan (40) yaralandı. Yaralı sürücü itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı.

OTOBÜSTE BEŞ KİŞİ VARDI

Otobüste bulunan 3 yolcu ve 2 personel ise kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından otobüs sürücüsü Aydın Doğan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Direksiyon kilitlendiği için aracı kontrol edemediklerini belirten otobüsün yedek sürücüsü Tekin Yılmaz, “Seyir halindeydik, araba sola doğru gitmeye başladı. Direksiyonun kilitlenmiş gibi bir hali vardı. Müdahale etmek istedim ama başarılı olamadık. Araç refüje çıktı. Ben yedek sürücüyüm, sürücü şok geçirdi. Direksiyon kilitlendi, müdahale ederek direksiyonu sağa çevirmek istedim ama olmadı” dedi.

Kazanın arından yolda araç trafiğinde zaman zaman sıkışıklıklar yaşanırken, otobüsün çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Related Posts

Bursa’daki gençler yargılanmaya devam ediyor: Avukatlara kimlik sorgusu tepkisi!

Bursa’da 23 Mart’ta tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen 11 gencin ilk duruşması, Bursa Uluyol Adliyesi’nde yapıldı. Duruşma öncesi yaşanan gerginlik ve verilen kararlar dikkat çekti.

Son Dakika… PKK’nin fesih kongresi: DEM Parti’den 8 maddelik açıklama

Son dakika haberi… Terör örgütü PKK’nin 12. Kongresi’ni 5-7 Mayıs tarihleri arasında topladığını açıklamasının ardından DEM Parti’den 8 maddelik bir açıklama geldi.

Terör örgütü PKK’nın kongresini toplamasının ardından DEM Parti’den açıklama

DEM Parti’den yapılan açıklamada, “Onurlu bir barış ve demokratik çözüm yolunda yeni bir sayfa açılıyor. DEM Parti olarak bu tarihi dönüm noktasından sonra, Kürt meselesinin çözümü ve Türkiye’nin gerçek anlamda demokratikleşmesi için başta TBMM olmak üzere tüm demokratik siyaset kurumlarının sorumluluk almasının gerekliliğine inanıyoruz.” denildi.

Canlı yayında yere yığıldı! Cümlesini tamamlayamadan fenalaştı

Amerikalı siyaset analizcisi Camryn Kinsey, “Fox News at Night” adlı programda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kinsey cümlesini tamamlayamadan bilincini kaybederek bayıldı

Özel’e isim vermeden ‘geçmiş olsun’ diyen Bahçeli’ye MHP’li isimden övgü

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ‘bir siyasi kurumun yöneticisi’ olarak tanımlamasını MHP’li Feti Yıldız, sosyal medya üzerinden övdü.

Ukrayna’yı işgale devam eden Rusya ne durumda? Ortalığı karıştıracak iddia geldi

Savaşın gölgesinde 80. Zafer Günü Kutlamalarına hazırlanan Rusya’nın sahadaki kayıpları Kremlin’in askeri vitrinini zayıflatmış durumda. İngiliz gazetesi The Economist, Rusya’nın geçit yaptıracak kadar bile tankı kalmadığını iddia etti. Eski …