Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AB toplantısına katılıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısında Yer Alacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenecek olan Avrupa Birliği Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı (Gymnich) kapsamında düzenlenecek oturuma katılacak.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Bakan Hakan Fidan’ın katılacağı oturumun başlama saati TSİ 13.15 olarak planlanmıştır.

Bakan Fidan’ın Varşova’da gerçekleştireceği ikili görüşmelerin; İsveç Dışişleri Bakanı Maria Malmer Stenergard, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, ve Avusturya Dışişleri Bakanı Beate Meinl-Reisinger ile gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Related Posts

Devlet Başkanı’ndan protestolara sert tepki: Savaş ilanı

Kenya Devlet Başkanı William Ruto, 7 Temmuz’da yeniden başlayan hükümet karşıtı gösterilerdeki polis karakollarına yönelik saldırıların ve şiddetin, savaş eylemi olarak değerlendirileceği uyarısında bulunarak “Bu kabul edilemez. Artık yeter.” dedi.

Kastamonu’da orman yangını çıktı, 10 hektar alan zarar gördü

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde anız yangınında alevler ormana sıçradı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınan yangında 10 hektar alan zarar gördü.

2 bin yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı: İskenderiye Feneri’nin temelleri keşfedildi

İskenderiye Feneri’ne ait kalıntılar, 2 bin yıl sonra Akdeniz’in derinliklerinden çıkarıldı. Mısır Turizm ve Antik Eserler Bakanlığı’nın izniyle yürütülen çalışmalara Fransız arkeolog Isabelle Hairy liderlik etti. Proje kapsamında, toplam 22 dev taş …

Sosyete cenneti denizinden çıkanlar şoke etti!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil beldesi mavi bayraklı Türkbükü koyunda yapılan deniz dibi temizliğinde çıkan kalas, tava, tencere, tava ve otomobil lastikleri görenleri şoke etti.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

Rusya İHA ve füzelerle saldırdı: Ukrayna’nın askeri havaalanları hedef oldu

Rusya Savunma Bakanlığı, uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) Ukrayna’nın askeri havaalanı altyapısına yönelik saldırı düzenlediklerini duyurdu. Açıklamada, saldırının hedefine ulaştığı kaydedildi.