Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs istinat duvarına sürterek durabildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, 14 kişinin yaralandığını ve durumu ciddi olan olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen çekimlerinin ardından taburcu edilebileceğini aktardı.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yolda kaymasından kaynaklandığını ifade ederek, “Otobüs kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Yolculardan bazıları bu nedenle yaralandı. Ancak şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Yeni Yol Grup Toplantısı | Ali Babacan: Örgüt, fesih ve silah bırakma kararı alıyor bundan hep beraber memnun olmamız gerekir

Yeni Yol Grup Toplantısı | Ali Babacan: Örgüt, fesih ve silah bırakma kararı alıyor bundan hep beraber memnun olmamız gerekir

Üç günlük servet sahibi oldular

Sistemdeki basit bir hesaplama hatası, binlerce Norveçliyi kısa süreliğine milyoner ilan etti. Üç gün boyunca büyük ikramiyeyi kazandığını düşünen oyuncular, gerçeği öğrendiklerinde büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Almanya Başbakanı Merz Avrupa nükleer şemsiyesi konusunda konuşmaya açık

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Avrupa nükleer şemsiyesi konusunda konuşmaya açık olduğunu söyledi. Merz, başkent Berlin’de Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bir gazetecinin …

Günlerdir aranıyordu: Cesedi HES kanalında bulundu

Çorum’un Dodurga ilçesinde 3 gündür kayıp olan Ahmet Töremiş’in cansız bedeni HES kanalında bulundu.

CHP Kurultay’ına ilişkin ceza davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek

CHP Kurultay’ına ilişkin ceza davası Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek

Mansur Yavaş: Adaletin terazisini yeniden kurmaya ant içtik

Mansur Yavaş, Demokrasi ve Adaletin 100. Kara Gününde “100 KARASI” Toplantısı’na mesaj yayımladı.