İngiliz oyuncu Norman Eshle kansere yenik düştü

İngiliz televizyonlarının sevilen yüzlerinden Norman Eshley, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, Cumartesi günü İngiltere’de bulunan Gloucestershire Kraliyet Hastanesi’nde son nefesini verdi. Vefat anında eşi Rachel Eshley de yanındaydı.

MENAJERİ AÇIKLAMA YAPTI

Oyuncunun menajeri Thomas Bowington, üzücü haberi şu sözlerle duyurdu, “Büyük bir üzüntüyle Norman Eshley’in vefat ettiğini bildirmek zorundayım. Sıcakkanlı, nazik ve son derece mütevazı bir insandı. O eşsiz sesini bir daha telefonda duyamayacak olmak beni derinden üzüyor.”

Eşi Rachel ise duygusal bir açıklama yaparak, “Beraberliğimiz uzun sürmedi belki ama birlikte geçirdiğimiz her an için sonsuz minnettarım. O hem eşim hem en iyi arkadaşımdı. Kalbim hep onunla olacak” ifadelerini kullandı.

KARİYERİNE SHAKESPEARE OYUNLARIYLA BAŞLADI

30 Mayıs 1945’te İngiltere’nin Bristol kentinde dünyaya gelen Eshley, eğitimini Bristol Grammar School’da aldı. Oyunculuk eğitimini ise ülkenin köklü kurumlarından Bristol Old Vic Tiyatro Okulu’nda tamamladı. Sahneye ilk adımını Shakespeare oyunlarıyla atan usta oyuncu, daha sonra İngiltere’nin Broadway’i sayılan West End tiyatrolarında boy gösterdi.

Sinema kariyerine 1968 yılında Orson Welles’in “The Immortal Story” adlı filmiyle adım atan Eshley, televizyon izleyicisinin karşısına da sık sık çıktı. Chaucer’in ünlü eseri Canterbury Hikâyeleri’nden uyarlanan dizide ve Kraliyet Donanması’nı anlatan Warship adlı yapımda da rol aldı.

Related Posts

Arda Turan açtı ağzını yumdu gözünü: Bunu kabul edemiyorum

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Shakhtar Donetsk’in teknik direktörü Arda Turan, maç sonrası hakem yönetimine tepki gösterdi. Maçın 0-0 berabere bitmesinin ardından Arda Turan hakem kararlarına tepki göstererek “Şu anda ne UEFA ne de hakem yardımcı olabilir. Hayatta bir adaletsizlik varsa, bunun her zaman açıkça konuşulması gerektiğine inanırım. Bu yüzden bunu kabul edemiyorum” dedi.

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonları

Bafra’da jandarma, iki ayrı operasyonda 2 kişiyi uyuşturucu ile gözaltına aldı.

Berk Oktay’a taciz suçlaması! Tuğçe Aral ismini verdi, Oktan’ın avukatından açıklama gecikmedi

Manken ve sunucu Tuğçe Aral, evli bir oyuncunun kendisini sosyal medya üzerinden taciz ettiğini öne sürdü ve ismi doğrudan vererek bu kişinin Berk Oktay olduğunu iddia etti. Aral’ın açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Oktay cephesinden gecikmeden yanıt geldi. Oyuncunun avukatı, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti ve hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Aktürkoğlu sosyal medyanın gündeminde

Galatasaray’ın eski kaptanı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yapay zeka ile hazırlanan video sosyal medyada gündem yarattı.

Almanya’dan Türkiye’deki 4 kente seyahat uyarısı!

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye seyahat uyarılarını güncelledi. DW Türkçe‘nin haberine göre Bakanlık, Türkiye’nin genel olarak güvenli bir turizm adresi olduğunu, ancak bazı durumların seyahatleri zorlaştırabileceğini bildirdi. Türkiye’de …

CHP’li Tanrıkulu: Beraat yönünde şerh yazan hakimi alıp başka bir mahkemeye göndereceksiniz, böyle bir yargı düzeni olabilir mi?

CHP’li Tanrıkulu: Beraat yönünde şerh yazan hakimi alıp başka bir mahkemeye göndereceksiniz, böyle bir yargı düzeni olabilir mi?