İstanbullular dikkat! 16 Şubat’tan itibaren Aksaray İstasyonu kapalı!

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul’da Ordu Caddesi ve Çevresi Yayalaştırma Projesi kapsamında Aksaray Meydan Köprüsü’ne seyir terası yapılıyor.

Yeşil alanları ve kent mobilyalarıyla yenilenecek olan Aksaray, dinlenme ve buluşma alanı haline gelecek.

Çalışmalar nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Aksaray istasyonu, Kabataş yönünde 16 Şubat’tan itibaren işletmeye kapalı olacak. Diğer duraklar ve Bağcılar yönü bu çalışmadan etkilenmeyecek.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, yeşil alanlar ve oturma alanlarıyla donatılacak Aksaray Meydan Köprüsü, yeni bir işlev kazanacak.

Ordu Caddesi’ndeki yayalaştırma çalışmaları kapsamında bölgeye, tarihi dokuya uygun oturma elemanları yerleştirilecek. Ayrıca yeşil alan kazandırılarak bölge, dinlenme ve buluşma alanına dönüştürülecek.

KABATAŞ YÖNÜNDE AKSARAY İSTASYONU PAS GEÇİLECEK

Proje kapsamında T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında ulaşım düzenlemesi yapılacak.

16 Şubat’tan itibaren çalışmalar süresince Aksaray istasyonunun Kabataş yönü peronu 15 Mart’a kadar işletmeye kapalı olacak.

Ancak diğer duraklar ve Bağcılar yönü çalışmadan etkilenmeyecek.

Related Posts

Tam 51 yıl önce bugün Ayşe tatile çıktı

Tarih 20 Temmuz 1974… Bülent Ecevit, ‘Ayşe Tatile Çıksın’ parolasıyla Kıbrıs harekatını duyurdu. Dönemin tanıkları Derviş Eroğlu ve kızı o günleri anlattı.

Colani: Suriye devleti, ülkedeki tüm azınlıkları ve mezhepleri koruma taahhüdünü sürdürmektedir

Colani: Suriye devleti, ülkedeki tüm azınlıkları ve mezhepleri koruma taahhüdünü sürdürmektedir

ABD’nin silah bırakma teklifine Hizbullah’tan ret!

ABD’nin Lübnan’da silah bırakma teklifini, Hizbullah lideri Naim Kasım reddetiklerini duyurdu. Hizbullah lideri Naim Kasım, geçen ay ABD tarafından Lübnan yönetimine sunulan silahsızlanma teklifinin ardından dün yaptığı açıklamada ’’Lübnan’da direniş …

62 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 62 yaşındaki adam, evinde misafir ettiği arkadaşı tarafından ölü bulundu.

Isparta’da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Isparta’da yapılan operasyonda 1.800.000 TL değerinde 1.500 kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Arnavutköy’de Samanlık Yangını

Arnavutköy’de çıkan samanlık yangını kısa sürede yayılarak yüzlerce balyayı kül etti.