Kaçak Alkol Operasyonu: 4 Gözaltı

Muğla’nın Ortaca İlçesinde Kaçak Alkol Satıcısı 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Ortaca ilçesinde, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fevziye Mahallesi’nde kaçak alkol satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. A.D, A.Ö, A.K. ve C.C. isimli 4 şüphelinin ikametlerinde yapılan operasyonda, kaçak alkol satıcılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Yapılan baskında, toplamda 82 litre etil alkol, 28 litre el yapımı alkol, 11 litre çeşitli türlerde alkol, anason yağı, alkol süzme işlemi için karbon maddesi, 30 litre damıtma varili, 3 adet alkol süzme aparatı, 2 adet alkol derecesi ölçen alkolmetre tüpü, hortumlu damıtma aparatı ve 2 numune kabı ele geçirildi.

Şüpheliler operasyon sonucunda gözaltına alındı ve işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Related Posts

Amasya’da mahşeri kalabalık: CHP Lideri Özgür Özel konuşuyor

CHP tarafından düzenlenen ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine Amasya, ev sahipliği yapıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kalabalığa sesleniyor.

Son dakika… Özgür Özel kararını verdi! Amasya mitingi iptal edilmedi: Gözler saat 20.30’da!

Son dakika haberi… CHP’ye 3 büyükşehir belediyesine yönelik yeni operasyonların ardında bu sabah MYK’yi toplayan Genel Başkan Özgür Özel’in, bugünkü Amasya mitingini iptal edip etmeyeceği merak ediliyordu. Buna göre Özel, mitingi iptal etmeme karar aldı. Miting, saat 20.30’da gerçekleşecek.

Bu ülkede günlük 100 dolar vergi var ama turistler akın ediyor

Günlük 100 dolarlık turist vergisiyle dudak uçuklatan bu ülke, yine de gezginlerin gözdesi çünkü burada ödenen ücret, doğayı ve kültürü koruma felsefesinin bir parçası olarak görülüyor…

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Son Dakika… Saraçhane mitinginde gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi

Son Dakika Haberi… CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması nedeniyle Saraçhane’de düzenlediği 100. gün mitinginde gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi.

Cesedi arazide battaniyeye sarılı halde bulunmuştu: Kan donduran gerçek ortaya çıktı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde iki ay önce arazide battaniyeye sarılı erkek cesedi bulunmasına ilişkin yakalanan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı. Cinayetle ilgili ortaya çıkan gerçekler ise kan dondurdu.