Kartepe’de Ters Yönde İlerleyen Alkollü Sürücüyle Kaza: 4 Yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Ters Yönde Kaza: 4 Yaralı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde D-100 kara yolunda ters yönde seyreden hafif ticari aracın karıştığı kazada bir diğer hafif ticari araç devrildi. Aynı zamanda seyir halindeki bir otomobilin de karıştığı kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan ters istikamette seyreden hafif ticari aracın alkollü olduğu belirlendi.

Olayın Detayları

Kaza, D-100 kara yolunda İstasyon Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine giden bir hafif ticari araç ile ters istikamette seyreden diğer bir hafif ticari aracın çarpışması sonucu yaşandı. Çarpışma sonucu devrilen araca arkadan gelen bir otomobil de çarptı.

Olayın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yaralılar kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Alkollü Sürücü Tespit Edildi

Kontroller sonucunda ters istikamette seyreden sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Yaralı sürücü de hastaneye kaldırıldı.

Trafikte Yoğunluk Oluştu

Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Related Posts

Tam 51 yıl önce bugün Ayşe tatile çıktı

Tarih 20 Temmuz 1974… Bülent Ecevit, ‘Ayşe Tatile Çıksın’ parolasıyla Kıbrıs harekatını duyurdu. Dönemin tanıkları Derviş Eroğlu ve kızı o günleri anlattı.

Colani: Suriye devleti, ülkedeki tüm azınlıkları ve mezhepleri koruma taahhüdünü sürdürmektedir

Colani: Suriye devleti, ülkedeki tüm azınlıkları ve mezhepleri koruma taahhüdünü sürdürmektedir

ABD’nin silah bırakma teklifine Hizbullah’tan ret!

ABD’nin Lübnan’da silah bırakma teklifini, Hizbullah lideri Naim Kasım reddetiklerini duyurdu. Hizbullah lideri Naim Kasım, geçen ay ABD tarafından Lübnan yönetimine sunulan silahsızlanma teklifinin ardından dün yaptığı açıklamada ’’Lübnan’da direniş …

62 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 62 yaşındaki adam, evinde misafir ettiği arkadaşı tarafından ölü bulundu.

Isparta’da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Isparta’da yapılan operasyonda 1.800.000 TL değerinde 1.500 kaçak elektronik sigara ele geçirildi.

Arnavutköy’de Samanlık Yangını

Arnavutköy’de çıkan samanlık yangını kısa sürede yayılarak yüzlerce balyayı kül etti.