Manisa’da dokunulmayan sokak kalmıyor

Manisa’da Şehir İçi Yollar Yenileniyor

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede gerçekleştirdiği müdahalelerle Manisa’yı daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri, mahalle içlerinde yapılan kazılar sonucu bozulan yol kaplamalarına hızlı bir şekilde müdahale ederek, ilçelerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ekipler, acil ihtiyaçlara hızlıca müdahale ederken aynı zamanda her ay 17 ilçeye en az 3’er bin metrekare parke taşı dağıtarak ilçe belediyelerinin çalışmalarına destek oluyor. Bu kapsamda, bu hafta Yunusemre’ye bağlı Maldan ve Davutlar Mahalleleri’nde yolların bakım, onarım ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi. Yıllardır bakım bekleyen sokaklarda ise parke taşları yenilendi.

“Halk Memnun”

Maldan Mahalle Muhtarı İsa Keskin, yapılan çalışmaları değerlendirerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’e, daire başkanlarımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Sokaklarımız eskiden çok kötüydü. Ancak şimdi geldiler, yaptılar ve harika bir iş çıkardılar. Halkımız da çok memnun” şeklinde konuştu.

“Daha Yaşanabilir Bir Mahalle”

Davutlar Mahalle Muhtarı Fatih Çalgın ise, müracaat üzerine kısa sürede ekiplerin mahalleye gelerek çalışmalara başladığını belirterek, “Yıllarca ihmal edilen yolları kısa sürede düzelttiler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek, hızlı bir şekilde müdahale ederek işlerimizi kolaylaştırıyor. Bize daha yaşanabilir bir mahalle kazandırdı. Her zaman yanımızda olduğu için kendisi ve belediye çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Related Posts

Yapay zeka destekli ‘fetva robotu’ hizmete başladı

Suudi Arabistan, yapay zeka destekli “fetva robotu”nun hizmete girdiğini ve Mescid-i Haram’daki kalabalıkları gözlemleyip organize edecek teknolojilerin geliştirildiğini duyurdu.

ABD’de 2 İsrailli diplomat silahlı saldırıda öldürüldü

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen silahlı saldırıda İsrail’in Washington Büyükelçiliğinde çalışan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yine patladı! Gökyüzünde metrelerce yükseklikte kül bulutu oluştu

Endonezya’nın aktif yanardağları arasında yer alan Dukono Yanardağı, bu sabah (21 Mayıs) yeni bir patlamayla tekrar faaliyete geçti. Yanardağ Gözlem Postası (PGA) tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Maluku eyaletinde bulunan yanardağın sabah …

Trump’ın Altın Kübbesi, Çin’i korkuttu: ‘Bu projeden vazgeçin’

Çin, ABD’nin 175 milyar dolarlık Altın Kübbe füze savunma projesine sert tepki gösterdi. Pekin, sistemin küresel dengeyi bozacağını ve uzayda silahlanmayı artıracağını savundu. Çin Dışişleri, Washington’a projeyi derhal durdurma çağrısı yaptı.

Bize neler neler yedirmişler! Mide bulandıran 5 tonluk kaşar peynir operasyonu

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir işletmeye yönelik düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan 5 ton sahte kaşar peyniri ele geçirildi. Onaysız faaliyet gösteren işletmeye 210 bin 622 TL idari para cezası uygulanırken, şüpheli işletmecinin daha önce de benzer suçlardan çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenildi.

İstanbul’da deprem: Çevre illerde hissedildi

İstanbul açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.