Mermer Ocağında Trajik İki Kuzen Ölümü

İşletme sahibi tutuklandı, 2 kuzenin ölümüyle ilgili

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir mermer ocağında meydana gelen trajik olayda, su birikintisine düşerek hayatını kaybeden 2 kuzenle ilgili gelişmeler yaşanıyor. İşletme sahibi tutuklandı, sorumlu adliyeye sevk edildi.

Olay, 12 yaşındaki Yusuf Eyüp Kaya ve 15 yaşındaki Kadir Kaya’nın bisiklet sürerken mermer ocağı alanında 2 metre derinliğindeki su birikintisine düşerek hayatlarını kaybetmeleriyle yaşandı. Jandarma ekipleri olayın ardından İZTAŞ Mermer İşletmesi sahibi M.H.Ç ve İşletme Sorumlusu S.Ü. (62)’yü gözaltına aldı.

Yapılan adli tahkikat sonucunda işletme sahibi tutuklanırken işletme sorumlusu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Park halindeki araca silahlı saldırı kamerada

İstanbul Sultangazi’de park halindeki araç kurşunlandı. Yüzünü kapüşon ve maskeyle gizleyen saldırganın araca ateş açtığı anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Şam’dan Tel Aviv’e yeni teklif: ‘1974‘e dönelim’

İsrail ile Suriye arasındaki çatışmasızlık görüşmeleri ABD’nin arabuluculuğunda devam ederken Şam’dan Tel Aviv’e “1974 anlaşmasına dönmeye hazırız” önerisi gitti.

Amasya’da mahşeri kalabalık: CHP Lideri Özgür Özel konuşuyor

CHP tarafından düzenlenen ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine Amasya, ev sahipliği yapıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kalabalığa sesleniyor.

Son dakika… Özgür Özel kararını verdi! Amasya mitingi iptal edilmedi: Gözler saat 20.30’da!

Son dakika haberi… CHP’ye 3 büyükşehir belediyesine yönelik yeni operasyonların ardında bu sabah MYK’yi toplayan Genel Başkan Özgür Özel’in, bugünkü Amasya mitingini iptal edip etmeyeceği merak ediliyordu. Buna göre Özel, mitingi iptal etmeme karar aldı. Miting, saat 20.30’da gerçekleşecek.

Bu ülkede günlük 100 dolar vergi var ama turistler akın ediyor

Günlük 100 dolarlık turist vergisiyle dudak uçuklatan bu ülke, yine de gezginlerin gözdesi çünkü burada ödenen ücret, doğayı ve kültürü koruma felsefesinin bir parçası olarak görülüyor…

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi