Şanlıurfa’da Hastanede Bıçaklı Kavga: 5 Yaralı

ŞANLIURFA’da, iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede karşılaşan yaralı yakınları arasında acil serviste ikinci kez çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi daha yaralandı. 5 kişinin yaralandığı kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde meydana geldi. Eyyübiye Mahallesi’nde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Kavga ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 3 yaralı, hastaneye kaldırıldı.

ACİL SERVİSTE İKİNCİ KEZ KAVGA ÇIKTI

Kavgada yaralanan 3 kişinin yakınları, olaydan haberdar olunca hastaneye akın etti. Acil serviste karşılaşan yaralı yakınları arasında yaşanan sözlü tartışma, bu kez acil serviste bıçak ve yumruklu kavgaya dönüştü. Arbede sırasında 2 kişi bıçakla yaralanırken, tedavi için hastanede bulunan hasta ve yakınları panik ve korku yaşadı. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, her iki olayda yaralanan 5 kişi tedavi altına alındı. Hastane acil servisi girişinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Bu arada acil serviste yaşanan tartışma ve ardından çıkan kavga anları cep telefonu ile kayda alındı. Hasta yakınlarının kaydettiği cep telefonu görüntülerinde tarafların uzun süre birbirine saldırdığı anlar yer aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA – DHA)

Related Posts

Yapay zeka destekli ‘fetva robotu’ hizmete başladı

Suudi Arabistan, yapay zeka destekli “fetva robotu”nun hizmete girdiğini ve Mescid-i Haram’daki kalabalıkları gözlemleyip organize edecek teknolojilerin geliştirildiğini duyurdu.

ABD’de 2 İsrailli diplomat silahlı saldırıda öldürüldü

ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen silahlı saldırıda İsrail’in Washington Büyükelçiliğinde çalışan 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Yine patladı! Gökyüzünde metrelerce yükseklikte kül bulutu oluştu

Endonezya’nın aktif yanardağları arasında yer alan Dukono Yanardağı, bu sabah (21 Mayıs) yeni bir patlamayla tekrar faaliyete geçti. Yanardağ Gözlem Postası (PGA) tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Maluku eyaletinde bulunan yanardağın sabah …

Trump’ın Altın Kübbesi, Çin’i korkuttu: ‘Bu projeden vazgeçin’

Çin, ABD’nin 175 milyar dolarlık Altın Kübbe füze savunma projesine sert tepki gösterdi. Pekin, sistemin küresel dengeyi bozacağını ve uzayda silahlanmayı artıracağını savundu. Çin Dışişleri, Washington’a projeyi derhal durdurma çağrısı yaptı.

Bize neler neler yedirmişler! Mide bulandıran 5 tonluk kaşar peynir operasyonu

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bir işletmeye yönelik düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan 5 ton sahte kaşar peyniri ele geçirildi. Onaysız faaliyet gösteren işletmeye 210 bin 622 TL idari para cezası uygulanırken, şüpheli işletmecinin daha önce de benzer suçlardan çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenildi.

İstanbul’da deprem: Çevre illerde hissedildi

İstanbul açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.