Trafikte tartıştığı Mert’i öldüren şüpheli yakalandı

SAKARYA’nın Sapanca ilçesinde trafikte tartıştığı Mert Elter’i (21) tabanca ile öldüren, arkadaşı K.T.’yi de yaralayan B.Y. (31) ile ona yardım eden 5 şüpheli yakalandı.

Olay, 7 Şubat’ta saat 20.00 sıralarında Sapanca ilçesi Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi Şehit Cevdet Koç Caddesi’nde meydana geldi. K.T., 41 AKB 278 plakalı otomobili ile Sapanca yönüne gittiği sırada başka bir otomobildeki kişi ile tartıştı. Taraflar araçlarından inerken, tartışmanın büyümesi ile K.T. ve yanında bulunan arkadaşı Mert Elter, tabancayla vuruldu. Şüpheli otomobille olay yerinden kaçarken, ihbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Mert Elter’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Elter’in cansız bedeni Sapanca Devlet Hastanesi morguna götürülürken, hafif yaralanan K.T. ambulansta tedavi edildi.

6 GÖZALTI

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin B.Y. olduğu tespit edildi. B.Y. dün akşam Sapanca’da saklandığı evde operasyonla yakalandı. Evde ayrıca 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği ve 663 adet tabanca mermisi ele geçirildi. B.Y.’nin kaçmasına ve saklanmasına yardım ettiği tespit edilen M.Ş. (50), M.Ş. (42), H.C. (65), Ü.B. (61) ve F.B. (32) de gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki sorguları sonrası adliyeye sevk edildi.

Related Posts

Son dakika… Özgür Özel kararını verdi! Amasya mitingi iptal edilmedi: Gözler saat 20.30’da!

Son dakika haberi… CHP’ye 3 büyükşehir belediyesine yönelik yeni operasyonların ardında bu sabah MYK’yi toplayan Genel Başkan Özgür Özel’in, bugünkü Amasya mitingini iptal edip etmeyeceği merak ediliyordu. Buna göre Özel, mitingi iptal etmeme karar aldı. Miting, saat 20.30’da gerçekleşecek.

Bu ülkede günlük 100 dolar vergi var ama turistler akın ediyor

Günlük 100 dolarlık turist vergisiyle dudak uçuklatan bu ülke, yine de gezginlerin gözdesi çünkü burada ödenen ücret, doğayı ve kültürü koruma felsefesinin bir parçası olarak görülüyor…

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’e Batı Şeria tepkisi

Son Dakika… Saraçhane mitinginde gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi

Son Dakika Haberi… CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması nedeniyle Saraçhane’de düzenlediği 100. gün mitinginde gözaltına alınan 34 kişi adliyeye sevk edildi.

Cesedi arazide battaniyeye sarılı halde bulunmuştu: Kan donduran gerçek ortaya çıktı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde iki ay önce arazide battaniyeye sarılı erkek cesedi bulunmasına ilişkin yakalanan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı. Cinayetle ilgili ortaya çıkan gerçekler ise kan dondurdu.

Yeni Yol Grup Toplantısı | Ali Babacan: Örgüt, fesih ve silah bırakma kararı alıyor bundan hep beraber memnun olmamız gerekir

Yeni Yol Grup Toplantısı | Ali Babacan: Örgüt, fesih ve silah bırakma kararı alıyor bundan hep beraber memnun olmamız gerekir