Vatikan’dan Papa’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama

Vatikan’dan Papa’nın Sağlık Durumu Hakkında Son Açıklama

Vatikan, son günlerde yoğun bakım tedavisi gören ve çift taraflı zatürre teşhisi konulan 88 yaşındaki Papa’nın durumuyla ilgili güncel sağlık raporunu paylaştı.

Yapılan açıklamada, “Papa’nın klinik durumu stabil seyretmekte olup, önceki günlerde gözlemlenen olumlu gelişmeler devam etmektedir. Kan testleri ve klinik bulgular, ilaç tedavisine olumlu yanıt verdiğini göstermektedir.” denildi.

Bununla birlikte, tedavinin hastanede bir süre daha devam etmesi gerektiği vurgulanan açıklamada, “Klinik tablonun karmaşıklığı ve mevcut enfeksiyon nedeniyle tedavi sürecinin devam etmesi planlanmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Papa’nın dualarla ve dinlenerek gün geçirdiği belirtilirken, 14 Şubat’tan bu yana hastanede tedavi gören Papa’nın bronşit ve solunum sorunları yaşadığı biliniyor.

Vatikan tarafından yapılan açıklamalarda Papa’nın durumunda zaman zaman iyileşme gözlendiği, ancak tedavi sürecinin devam edeceği aktarıldı.

Vatikan yetkilileri, Papa’nın sağlık durumunu yakından takip ettiklerini ve gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Related Posts

Rusya’da’da facia! Köprü trenin üstüne çöktü: 7 ölü, 3’ü çocuk 66 yaralı

Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, bölgedeki otoyol köprüsünün Klimov-Moskova seferini gerçekleştiren yolcu treninin üzerine çöktüğünü duyurdu. 7 ÖLÜ, 66 YARALI Arama kurtarma ekiplerinin olay yerindeki …

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Barış mutlaka kazanacak

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları: Barış mutlaka kazanacak

Kürt müzakere heyeti Şam’da

İmzalanan anlaşmanın hayata geçirilmesini görüşecekler

Vizesiz dönem başladı: Azerbaycan ile Çin arasında tarihi anlaşma

Azerbaycan ile Çin arasındaki vize muafiyeti anlaşması onaylandı.

DİSK ve KESK’ten belediyelere yönelik operasyonlara tepki: ‘Halk iradesine saygıyı yine halk öğretecek’

CHP’li belediyelere yönelik art arda yapılan gözaltı operasyonlarına meslek örgütlerinden tepki geldi. DİSK ve KESK, iktidarın seçimle kazanamadığı yerleri yargı yoluyla baskı altına almaya çalıştığını belirterek, “Halkın iradesine saygı duymayı yine bu halk öğretecek” dedi.

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı

Japonya, Suriye’ye yönelik yaptırımları kısmen kaldırdı