Yurt genelinde bugün hava nasıl olacak?

Hava Durumu Raporu: 2 Ocak

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde 2 Ocak Perşembe günü hava durumu tahminlerini açıkladı.

Ege kıyılarında parçalı ve çok bulutlu hava beklenirken, gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde hafif sağanak yağış görüleceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

Türkiye’nin iç ve doğu kesimlerinde ise buzlanma, don, pus ve sis olayları yaşanabilir. Hava sıcaklıklarında kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artış beklenirken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleriyle uyumlu seyredecek. Rüzgar genellikle güney yönlerden hafif eserken ara sıra orta kuvvette esecek.

Özellikle Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek ve dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Bu nedenle ulaşımda olumsuzlukların yaşanabileceği uyarısında bulunulurken, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması önemle vurgulanmaktadır.

Related Posts

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Haftaya bakış: Apple’ın WWDC 2025 tanıtımında hangi gelişmeler yaşandı?

Son dakika… Erdoğan’la Trump arasında kritik görüşme

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump’la son 24 saatte ikinci kez ‘İsrail-İran’ı görüştü.

RDIF Başkanı Dmitriyev: Trump karşıtı protestolar ‘renkli devrimlerle’ aynı senaryoya sahip

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) Başkanı Kirill Dmitriyev, ABD’deki Trump karşıtı protestoların ‘renkli devrimlerle’ aynı senaryoya sahip olduklarını belirtti.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: ‘İran’ın bulunduğu zemin tüm müdahalelere davetiye çıkarıyor’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İsrail’in saldırgan politikalarının karşısında olduklarını belirterek İran’daki rejime ilişkin ”Şu anda bulunduğu zemin tüm müdahalelere aslında davetiye çıkaran bir zemindir” ifadelerini kullandı.

Harita yeniden çiziliyor!

Saldırı, merkezi yönetimin gücünü zayıflatıp Kürtler, Azeriler, Beluçlar gibi azınlıkları harekete geçirebilir.

Atatürk sevgisine ceza

Aracın arka camındaki Atatürk çıkartmasına ceza kesen jandarma iddiaya göre üzerine vurarak, “Bunu buradan sökeceksin, yoksa yine ceza keserim” dedi.